BEELDBEWERKING

Vrijwel geen afbeelding die men vindt in de kunst, commerciële of redactionele sector is 'onbewerkt'.   In de loop van de jaren is het uitgegroeid tot norm om kleine of grotere ingrepen te maken bij het bewerken van afbeeldingen.

 

Fotobewerking heeft grote invloed op de stemming van een beeld. Fotografen bewerken meestal hun eigen foto's naar hun persoonlijke smaak, het is echter ook niet ongebruikelijk om beeldbewerking uit te besteden.

Voor mensen met een creatief-technische achtergrond, zoals fotografen, ontwerpers en art directors is het nog steeds relatief eenvoudig om basis ingrepen uit te voeren. Er zijn echter meer geavanceerde procedures die een groot verschil voor het eindresultaat kunnen maken, en bij OPPA zijn we in staat om deze dienst te verlenen.

Wij bieden de mogelijkheid voor volledige inbreng in elke stap van het proces en zorgen voor optimale omstandigheden voor retoucheren, photoshoppen en afdrukken.

 

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid voor volledige inbreng in elke stap van het proces en zorgen voor optimale omstandigheden voor retoucheren, photoshoppen en afdrukken.

 

 

BEELDBEWERKING

 

Het retoucheren van foto's, kleurcorrectie, compositing, Clipping paths worden tegen een uurtarief van € 40 (excl BTW)aangerekend.

 

 

 

ONZE PRINT SET-UP SERVICE

 

We bieden een basis print set-up service voor klanten die niet de tijd, apparatuur of de kennis hebben om hun bestanden 'print klaar' te krijgen.

 

  • Envoudige ingrepen en simpele lay-outs zijn gratis.
  • Voor meer complexe ingrepen/lay-outs geldt ons normale tarief zoals hierboven beschreven.

 

 

 

 

 

 

Als je gebruik maakt van onze beeldbewerking of set-up service:

Stuur ons de grootste copie van de bestanden die je hebt, in elk gewenst formaat met duidelijke instructies.  We nemen contact op als we vragen over de bestanden hebben.

STUDIO ADRES: EENDRACHTSSTRAAT 150, (ZIJSTRAAT WITTE DE WITHSTRAAT) IN ROTTERDAM